Dags att börja tänka THAILAND och seniorboende?

» For English click here

Waterhole #1 ger dig möjlighet till ett lugnt och bekymmersfritt seniorboende i små områden med ca 20-30 bostadsrättshus i storleken 60 kvm. De är byggda och bebodda av i första hand skandinaver. Dessa hus är placerade på landsbygden med gemensam pool och restaurang.
Waterhole har avtal med resebyråer och flygbolag för din komfort och billigast pris. Vi har också avtal med läkare, sjuksköterskor, tandläkare, optiker mm. Så när du blir gammal kan du lugnt luta dig tillbaka och bara bli omskött av vår avtalspersonal. Alla äventyr bokar du bara i receptionen så ser vi till att du får oförglömliga dagar.

Din insats från ca 145,000 sek. Du får vara med och projektera ditt hus/lägenhet och själv bestämma hur det ska se ut. Om du fortfarande är yrkesverksam i hemlandet och bara bor några månader om året i huset, så tar Waterhole hand om din uthyrning i vårt hotellkoncept och därmed underhållet av ditt hus. Om du lånar pengar för finansiering i ditt hemland så räknar vi kallt med att du har finansierat ditt husköp på ca 4-5 år och dessutom sparat en slant på banken. Waterhole ser till att du har alla nödvändiga försäkringar , hjälper dig med körkort eller transporter tex. till och från golfbanan mm.

Vårt första projekt ligger i Chiang-Mai i norra Thailand. Byn heter Bandonpin och ligger ca 5 mil utanför city med vattenfall, floder och elefant-camper alldeles intill. För en mycket liten investering förverkligar du en dröm om en tryggad ålderdom.

Waterhole#1 erbjuder dig en lägenhet eller ett eget hus i Thailand för en bråkdel av vad du får betala vid kustkolonierna tex. Hua hin och Phuket mm. Du riskerar inte att hitta andra grannar än skandinaver och thailändare. Allt i landsorten är mycket billigare ca 1/4 av priserna i t ex Phuket. Detta innefattar alla prislappar, boende, mat, shopping mm.
När du längtar hem till Sverige så ordnar vi det på bästa och billigaste sätt, Under tiden du är bortrest så hyr vi ut din lägenhet i vårt hotellkoncept, vilket innebär att du har pengar på ditt bankkonto när du kommer tillbaka. Det bästa av allt: när du lämnar ditt hus till uthyrning så behöver du inte tänka på några omkostnader, dessa står hotellkonceptet Waterhole #1 för, såsom vatten, el, försäkringar mm. På uthyrningsförtjänsten delar vi lika delar, 50/50.

Intresserad? Hör av dig till Eric Nyholm 070-588 37 34


Eric & Thanakorn tel Sverige: 070-588 37 34, tel Thailand 0825123243
hebekonsulter@tele2.se